Hybrid læring

Bjørnsons digitale produkter og personlige konsulenttjenester kan kombineres i fleksible og hybride utviklingsprogram som er kostnadseffektivt for din virksomhet og bra for klimaet. Bruk t digitale verktøy for læring og kompetanseutvikling, og møt våre fageksperter når du trenger personlig veiledning eller ledertrening. Forskning har vist at digital trening har en gunstig effekt på både motivasjon og prestasjoner1, mens samtaler med, relatert til kontroversielle, emosjonelle eller endringsrelaterte emner, generelt best håndteres personlig2. Siden innholdet i Bjørnson Online er designet for kontinuitet på tvers av plattformer, lar hybridprogrammer deg dra nytte av begge deler.

 
  • Bjørnson Online digitale læringsmoduler tilbyr dybdelæring på tvers av et bredt spekter av ledelsesemner. 

  • Vår MODUS applikasjon gir rask og enkel tilgang til viktige lederutviklingsverktøy, med automatiserte påminnelser for å sikre fremdrift og målrettet utviklingsfokus for deg og teamet ditt., 

  • Våre konsulenter er tilgjengelige for å støtte deg gjennom komplekse utfordringer, og når du eller teamet ditt skal trene på lederferdigheter og reflektere over kunnskap som er tilegnet i Bjørnson Online.


I kombinasjon er disse produktene og tjenestene et kraftig virkemiddel for å realisere mer av ditt utviklingspotensiale, slik at du kan styrke ditt lederskap og bli en bedre leder for dine medarbeidere ansatte og bygge en bærekraftig prestasjonskultur.


 

Hybried læringsfordeler 

  • Optimaliser utviklingsresultater ved å møtes når du trenger det og bruke virtuell trening når du ikke gjør det 

  • Oppretthold engasjement ved å bruke en rekke verktøy 

  • Få tilgang til det ekspertråd og lederverktøy når det passer deg 

  • Tilpass programmet for å matche dine unike behov

  • Spar tid og penger, og reduser klimaavtrykket ved å integrere digital utviklingspraksis
Med Bjørnsons hybride læringsprogrammer får du fleksibel tilgang til Bjørnsons erfaring og ekspertise og kan lære og utvikle deg når det passer deg. 

Ta kontakt for å lære mer om hvordan hybride læringsmuligheter kan hjelpe deg å nå dine lederutviklingsmål og styrke deg i lederrollen.
 

RELEVANT

AKTUELT

IMG_9133
Bjørnsonkonferansen 10. november: God ledelse i krevende tider
Mange virksomheter står foran krevende utfordringer. God ledelse med evne til endring og omstilling er viktigere enn noen gang. Hvis du som leder er opptatt av å gå foran, er årets Bjørnsonkonferanse stedet for deg. På programmet står viktige og topp-aktuelle tema presentert av flere eksperter innen ledelse og omstilling. Blant annet vil Per Espen Stoknes professor med doktorgrad i grønn økonomi fortelle deg hvordan du lykkes med lønnsom klimaomstilling. Sjekk ut hva Per Espen vil snakke om på konferansen, og meld deg på!
Bjørnsonkonferansen 10. november: God ledelse i krevende tider

TJENESTER

foto-1038
Organisasjonsutvikling
Vi utarbeider og skreddersyr tilnærminger og prosesser når vi støtter våre kunder i arbeidet med å utvikle og styrke deres organisasjoner
1. Mohamed, S. M. (2022). Employee Performance as affected by the digital Training, the digital Leadership, and subjective wellbeing during COVID-19. Journal of Positive School Psychology, 540-553

2. ​LeBlanc, L. A., & Nosik, M. R. (2019). Planning and leading effective meetings. Behavior Analysis in Practice12(3), 696-708.