Webheader-norsk-1b
MicrosoftTeams-image

Bjørnson Online er her

Er du klar for å utvikle ditt lederskap? Oppdag Bjørnson Online – vår digitale læringsplattform spesielt utviklet for å styrke og utvikle lederferdigheter og prestasjonskultur.

​Digitale verktøy og ressurser som hjelper ledere i arbeidet med å utvikle seg selv og støtte og utvikle sine medarbeidere.

Mer informasjon

Vi hjelper våre kunder med:

Ledelse

God ledelse lønner seg
Ledelse

Organisasjon

Folk som har det bra,
gjør det bra
Organisasjon

Medarbeiderskap

Team
Økte prestasjoner
gjennom bedre samspill
Medarbeiderskap

Konflikt

Konflikt
Konflikter koster.
Lær deg å forebygge og håndtere dem

 
Konflikthåndtering

AKTUELT

Konflikthåndtering - en naturlig del av lederrollen!

I gjennomsnitt opplever 28 % av yrkesaktive at de ofte, eller av og til, er involvert i ubehagelige konflikter på arbeidsplassen. Konflikt og konflikthåndtering er både en vanskelig og viktig del av lederrollen.

Aktuelt fra Bjørnson

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Få aktuell kunnskap og tips om ledelse og organisasjon fra Bjørnson Organisasjonsspykologene.
 

Jeg samtykker til at Bjørnson kan sende meg informasjon via e-post. Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne.

Vi opplever Bjørnson som en profesjonell og resultatorientert samarbeidspartner som har bidratt til å styrke verdibasert ledelse som konkurransefortrinn i Reitangruppen...
Referanser
Vi bruker Bjørnson fordi de yter den profesjonalitet som vi ønsker i vårt lederutviklingsprogram. Programmet gir våre ledere et felles språk, verktøy og en bevisstgjøring på ansvaret som ligger i lederrollen.
Referanser
Bjørnsons sterke faglige kompetanse kombinert med kommersiell fokus og praktiske tilnærming, har vært avgjørende for at de i dag er en viktig sparringspartner og bidragsyter på REMA Skolen.
Referanser
Risa har hatt gleden av å samarbeide med Bjørnson over flere år. De har bistått Risa med så vel seleksjon, lederteamutvikling og lederutvikling. Bjørnsons kompetanse og erfaring med vurdering og utvikling av våre ledere har bidratt til at vi dag kan si at ledelse er et konkurransefortrinn for vår organisasjon...
Referanser
Prosessen har vært veldig givende for den enkelte, og avdelingen som helhet. Det har blitt et mer åpent og positivt arbeidsmiljø i avdelingen.
Referanser
Arbeidsmiljøundersøkelsen i 2011 for over 900 medarbeidere ble gjennomført med stor grad av profesjonalitet og engasjement, og Bjørnsons representant hadde kunnskap og erfaring fra bransjen som var svært verdifull for oss i prosessen. Bjørnson opptrådte med stor integritet overfor ledelse, fagforeningene og vernetjenesten i hele prosessen.
Referanser
Vår Energi har fom 2017 samarbeidet tett med Bjørnson på en rekke områder knyttet til utvikling av ledelse, organisasjon og arbeidsmiljø. Det har vært positiv respons på implementerte forbedringstiltak, og på Bjørnsons konsulenter...
Referanser