Engasjerte folk som trives, presterer bedre

Visste du at ansatte som er sterkt engasjert yter over 50% mer enn ansatte som ikke er engasjert? God ledelse og et arbeidsmiljø med høyt engasjerte ledere og medarbeidere bidrar til økte prestasjoner, styrket omdømme, bedre drift og lønnsomhet.

Med spisskompetanse innen ledelse og organisasjonspsykologi samt en helhetlig virksomhetsforståelse skaper vi vekst og verdier for våre kunder, deres eiere og ansatte. Våre kjerneleveranser er utvikling av ledere, team, arbeidsmiljø og konflikthåndtering. Målsettingen er alltid den samme: god ledelse, engasjerte medarbeidere og økte prestasjoner.

Digitale produkter

Gjennom Bjørnson Online tilbyr vi digital tilgang på vår kompetanse for å øke læringsutbyttet av våre trenings- og utviklingsprogram. Tilbudet består av en rekke digitale læringsmoduler på norsk og engelsk.

Modulene kan gjennomføres enkeltstående eller settes sammen med analoge samlinger til hybride program.
Her finner du utvalget av våre læringsmoduler.

Foredrag og kurs

Bjørnson tilbyr kompetanseheving innen utvikling av organisasjon og ledelse. Vi skreddersyr budskap og opplegg etter behov. Her er et utvalg av noen av våre mest etterspurte foredrag og kurs.

RELEVANT

AKTUELT

Some%20Jul
Bjørnsonkonferansen 2022
De krevende utfordringer en rekke virksomheter står foran i dag er med på å gjøre god ledelse med evne til omstilling viktigere enn noen gang. Tema som energi, miljø og klima, forsyningssikkerhet og krig i Europa er topp-aktuelle. Disse tok opp på årets Bjørnsonkonferanse 10. november "God ledelse i krevende tider".
Bjørnsonkonferansen 2022

TJENESTER

foto-1038
Organisasjonsutvikling
Vi utarbeider og skreddersyr tilnærminger og prosesser når vi støtter våre kunder i arbeidet med å utvikle og styrke deres organisasjoner