Bjørnson Online – MODUS web app lederutvikling

MODUS er designet for å passe inn i en hektisk lederhverdag.  MODUS gir tilgang til forskningsbaserte råd og øvelser som kan brukes til å støtte utviklingen av deg som leder og derigjennom styrke prestasjoner og motivasjon hos dine ansatte. I tillegg til å være en kilde til kunnskap for deg som leder, inkluderer MODUS et oppfølgingssystem slik at du enkelt kan sette mål sammen med ansatte og følge opp den enkelte ved hjelp av automatiserte påminnelser. 
 
Følg vårt 7-ukers lederopplæringsprogram, eller miks og match læringsinnhold for å lage en personlig utviklingsplan. Eksempler på læringstemaer inkluderer: sette gode mål, legge til rette for positive samtaler, gi og motta tilbakemeldinger og anerkjenne andres følelser. 

Forskningsprosjektet MODUS er støttet av Norges forskningsråd for å utvikle et digitalt verktøy som skal gi bedre medarbeideroppfølging og mer motiverte og produktive medarbeidere. MODUS er utviklet av Bjørnson Organisasjonspsykologene i samarbeid med forskere ved Handelshøgskolen ved UiS.MODUS gir deg:

• Opplæringsinnhold utviklet gjennom omfattende forskning 

• Raske, konsentrerte leksjoner som passer inn i en hektisk lederhverdag 

• Fleksible, tilpasningsbare læringsprogrammer 

• Enkel målsetting og fremdriftsovervåking 

• Nyttige påminnelser for å holde deg på sporet 

• Mulighet til å lære og utvikle deg hvor som helst, når som helst 

• Bjørnsons 20årige fagekspertise innen organisasjonspsykologi i håndflaten Web appen MODUS kan brukes alene, i kombinasjon med Bjørnsons digitale læringsmoduler eller i hybridprogram der en kombinerer personlig ekspertveiledning og ledertrening. Innholdet er designet for å sikre kontinuitet, forsterket læringsutbytte og fleksibilitet på tvers av alle våre plattformer. 
 
Ta kontakt for å lære mer om hvordan web appen MODUS kan hjelpe deg med å maksimere ditt lederpotensiale.

RELEVANT

AKTUELT

IMG_9133
Bjørnsonkonferansen 10. november: God ledelse i krevende tider
Mange virksomheter står foran krevende utfordringer. God ledelse med evne til endring og omstilling er viktigere enn noen gang. Hvis du som leder er opptatt av å gå foran, er årets Bjørnsonkonferanse stedet for deg. På programmet står viktige og topp-aktuelle tema presentert av flere eksperter innen ledelse og omstilling. Blant annet vil Per Espen Stoknes professor med doktorgrad i grønn økonomi fortelle deg hvordan du lykkes med lønnsom klimaomstilling. Sjekk ut hva Per Espen vil snakke om på konferansen, og meld deg på!
Bjørnsonkonferansen 10. november: God ledelse i krevende tider

TJENESTER

foto-1038
Organisasjonsutvikling
Vi utarbeider og skreddersyr tilnærminger og prosesser når vi støtter våre kunder i arbeidet med å utvikle og styrke deres organisasjoner