maria web
Maria Heggen
Sr. konsulent
Maria Heggen er Seniorkonsulent i Bjørnson med særlig fokus på leder-, team- og organisasjonsutvikling. Utgangspunktet er en spennende kombinasjon av organisasjonspsykologfaglig og strategisk utdannelse, samt 10 års variert arbeids- og ledererfaring fra internasjonale fra markeder som Italia, Tyrkia, Forente Arabiske Emirater, Sør Afrika og Øst Europa. Sentralt i arbeidet har vært forretningsutvikling, strategisk markedsarbeid og entreprenørskap. Maria har et særlig engasjement for hvordan menneskelige ressurser kan styrkes og utvikles til å bli organisasjoners fremste konkurransefortrinn. En tilnærming som har vist seg å være verdifull når hun har etablert og ledet krysskulturelle team innenfor internasjonalt næringsliv.
 
Maria har en Bachelor og Master i Arbeids- og Organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen, en Master i Management i Strategi og Entreprenørskap fra Financial Times rangerte SDA Bocconi School of Management i Milano samt Sosialt Entreprenørskapsprogrammet i regi Senter for Entreprenørskap ved Universitetet i Oslo og University of Cape Town i Sør Afrika.
T: +47 91 72 32 45

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.