Bjørnsonkonferansen

Bjørnsonkonferansen er Bjørnsons årlige konferanse for toppledere om ledelse! Konferansen har som målsetting å presentere spennende og aktuelle perspektiver på ledelse og organisasjon og være en attraktiv møteplass for toppledere i privat næringsliv og offentlig virksomhet.

I oktober 2012 gikk den første Bjørnsonkonferansen - Hvordan leder de beste? av stabelen. Konferansen har vært et fast årlig arrangement, senest høsten 2018 med over 130 toppledere på deltakerlisten for Bjørnsonkonferansen - Ledelse som gir resultater! 

Bjørnsonkonferansen er for toppledere. Det er et lukket arrangement for personlig inviterte. Er du i målgruppen og ønsker å delta, kan du melde din interesse ved å kontakte oss.

Dato for Bjørnsonkonferansen 2019 er 28. november.  
 
BJØRNSONS INSPIRASJONSPRIS
Bjørnsons Inspriasjonspris for ledere deles ut i forbindelse med Bjørnsonkonferansen. Prisen tildeles en person som tror på og arbeider etter prinsippet om at det å bygge mennesker, bygger forretning. Kandidaten viser forståelse for viktigheten av en sterk humankapital, ser sammenhengen mellom arbeidsglede og prestasjon og investerer i mennesker, organisasjon, teknologi og ledelse.  

Sjur Svaboe ble tildelt Bjørnsons inspirasjonspris for ledere for 2017. Svaboe, som er styreformann i Biolink Group og mannen bak blant annet Medpalett og Medox, har unike egenskaper som leder og forretningsutvikler, het det i begrunnelsen da daglig leder i Bjørnson Organisasjonspsykologene, Ingrid Ottesen, delte ut prisen.

Bjørnson mener Svaboe representerer ferdigheter og holdninger mange av dagens ledere kan lære mye av. En av hans viktigste egenskaper er evnen til å være leder samt forretningsutvikler, en kombinasjon som vil bli stadig viktigere. Les mer om tildelingen til Sjur Svaboe
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.
4000 23 43  |  firma(a)bjornson.no  |  Facebook  |  LinkedIn  |   Stokkamyrveien 13, 4313 Sandnes  |  Personvern
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes