ingrid2
""Hver dag gleder jeg meg over å utvikle
og styrke Bjørnson til det beste for våre
medarbeidere og våre kunder""
Ingrid Ottesen
Daglig leder
Ingrid er daglig leder, partner, aksjonær og styremedlem i Bjørnson. Hun har 20 års arbeidserfaring, hvorav 17 år fra lederstillinger innen oljeindustri, offentlig sektor og konsulentvirksomhet. Hun har allsidig ledererfaring fra prosjektledelse, økonomi- og resultatansvar, personal og HR, organisasjons- og forretningsutvikling samt styrearbeid.

Med master i endringsledelse, allsidig erfaring fra krevende lederstillinger og prosjektarbeid rådgir hun gjerne i fht endring- og omstillingsprosesser og bistår kunder i krevende OU-prosesser.

Som daglig leder i Bjørnson er Ingrid opptatt av å sikre høy kvalitet og god effekt av våre tjenester og løsninger. Engasjerte og dyktige medarbeidere som trives, gir  det beste bidraget ut mot våre kunder. Det handler om å bygge folk og bygge business! 

Ingrid har en Master i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger fra 2006 og Cand. Mag. innen offentlig økonomi og administrasjon fra Agder Distriktshøgskole i 1993.
 
T: + 47 91 82 22 56

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.