cecilie full
Cecilie  Thorsen
Sr. konsulent
Cecilie Thorsen er psykologspesialist i klinisk psykologi. Hun har sammensatt erfaring fra arbeid med ansatte, ledere, individ og grupper innen organisasjonsfeltet, klinisk psykologi og rådgivning. Cecilie er mye brukt som ekspert på varslingssaker. Hun har drevet omfattende konseptutvikling og kursvirksomhet om dialog og samspill, blant annet for Forsvaret. Cecilie drives av engasjement, og er en erfaren formidler og brenner for å formidle budskap levende og nært, og bidra til innsikt som varer lengre enn der og da.

I Bjørnson er hun assosiert Sr. konsulent og leverer på en rekke oppdrag innen Bjørnsons produkt- og tjenesteportefølje. Hun er opptatt av å fremme modige samarbeidsprosesser, bidra med forståelse av hva som fasiliterer og blokkerer god dialog og effektiv samhandling. Cecilie Thorsen kan bistå med kunnskap om å:Håndtere konflikt fremfor å unngå konflikt
Være modig og konstruktiv i vanskelige samtaler
Bygge tillit, å omsette personlige og organisatoriske verdier i praksis
Fremme en modig og lærende organisasjonskultur
Håndtere varslingssaker konstruktiv, som enkeltindivid og på organisasjonsnivå
Hun har opparbeidet unik spisskompetanse med rådgivning, lederstøtte og formidlingsvirksomhet innen konflikt, trakassering og varsling i arbeidslivet. Hun har også erfaring med rådgivning av mennesker som er eksponert i media. Hun har flere års innsikt i hvordan varslingssaker kan få store konsekvenser både for arbeidsgivere og ansatte. Derfor har hun engasjert seg i å spre kunn-skap om god håndtering av varslingssaker, i samfunnsdebatten, arbeidslivet og utdanningsfeltet. Dette har medført samarbeid med blant andre Regjeringens varslingsutvalg, Arbeidstilsynet, Poli-tiet; Politidirektoratet, Høyskolen på Vestlandet, BI-Master i organisasjon og ledelse. Hun har også skriftliggjort kunnskap om feltet i media og i ulike fagtidsskrift.

Cecilie Thorsen er spesialist i klinisk psykologi og spesialist i rus og avhengighet. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen i 2000.
T: 4000 23 43

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.