434
"Jeg tror på tydelighet i
kommunikasjon og samspill"
Cecilie Byholt Endresen
Sr. konsulent
I Bjørnson arbeider Cecilie med leveranser innen arbeidsmiljøutvikling, stressmestring, team- og lederutvikling. Hun er en erfaren foredragsholder, og særskilte tema inkluderer kriseledelse, stress og mental trening. Hun arbeider også med prestasjonsutvikling hos idrettsutøvere, i tillegg til individual- og parterapi. Cecilie er kjennetegnet ved sin uredde og løsningsorienterte stil, og arbeider ut i fra et mål om å presentere fagstoff på et mest mulig brukervennlig og relevant vis.

Før Bjørnson har Cecilie en variert bakgrunn som inkluderer sikkerhetsrådgiver i petroleumsnæringen, privatpraksis som idrettspsykolog og behandler i spesialisthelsetjenesten hvor hun fordypet seg i mentaliseringsbasert terapi og traumespesifikk behandling (EMDR) for personer med posttraumatisk stresslidelse. Hun har erfaring fra både individual- og gruppeterapi, undervisning og veiledningsarbeid. Hun har bred bakgrunn fra forskning i både biologisk og klinisk psykologi, og er særlig interessert i idrettspsykologiske tema.

Cecilie er utdannet psykolog ved National University of Singapore og Universitetet i Bergen i 2012. Hun er for tiden i gang med spesialisering i arbeids- og organisasjonspsykologi i regi av IAP/NPF. Cecilie er medlem av Norsk 
T: + 47 40 47 91 28

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.