God ledelse i vanskelige tider

bjornsonkonferansen-logo-hvit

SOLA, CLARION HOTEL AIR | 10. NOVEMBER | 08.00-15.15

Bilde%20til%20nettsiden-NY
For mange virksomheter er tidene vanskelige. Felles for alle er at ledelse, endring og omstilling er viktigere enn noen gang. Hvilken rolle vil du ta i omstillingen vi står i? Ønsker du å utgjøre en viktig forskjell for de generasjoner som kommer etter oss? Søker du etter meningen med lederrollen? Da er Bjørnsonkonferansen 10. november stedet for deg.

Bakteppe for årets Bjørnsonkonferanse er en krevende situasjon, lokalt og nasjonalt så vel som internasjonalt. Energi, miljø og klima, forsyningssikkerhet og krig i Europa - vi står i tidenes kanskje mest usikre situasjon. Uansett hvilken bransje du jobber i, påvirkes du og virksomheten av det som skjer nå.

Ved årets Bjørnsonkonferanse tar vi en posisjon i omstillingen som er nødvendig for å sikre en trygg og bærekraftig fremtid. God ledelse er det samme som før, bare enda viktigere! Vår viktigste oppgave er å styrke deg som leder. Det handler om å ta et ansvar som strekker seg ut over egen karriere, der virksomhetens mål er i samsvar med fellesskapets interesser. For Bjørnsonskonferansen innebærer det at
50 % av et eventuelt overskudd vil bli gitt til WWF, hvor Bjørnson er med på næringslivsoppropet for FNs naturavtale.

Under Bjørnsonkonferansen møter du foredragsholdere med ekspertise innen de ulike områdene. Og som alltid er Bjørnsonkonferansen stedet der du møter og lærer av andre ledere, bygger relasjon og nettverk.
Clarion Hotel Air tilbyr overnatting inkl. frokost til 1 450 kr for våre gjester. 
Bookingkode blir oppgitt ifm. billettbestilling. 

Building People 
Builds Business