gunnar4
"Jeg er opptatt av bidra
til bærekraftige liv og
bærekraftig ledelse"
Gunnar Schaefer
Sr. konsulent, MNPF
Gunnar er partner og Sr. konsulent i Bjørnson. I hovedsak arbeider han med lederutvikling, teamutvikling, lederveiledning, stressmestring, konflikthåndtering, og utredning og behandling av psykiske lidelser. Han er også en engasjert foredragsholder. Gunnar har erfaring fra en rekke ulike bransjer med hovedfokus på virksomheter innen det offentlige, dagligvare, oljeindustrien og entreprenørbransjen. Som konsulent for grupper er han dyktig på å formidle og å involvere deltakere i prosess og refleksjon. I sitt virke som klinisk psykolog er Gunnar inspirert av psykodynamisk teori, men har en pragmatisk tilnærming og tar ulike metoder i bruk, blant annet kognitiv psykologi. Han er en engasjert og ivaretakende behandler.

Før Bjørnson har Gunnar 10 års erfaring fra psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssykehus, hvor han særlig har jobbet med alvorlige psykiske lidelser hos unge voksne. Fra 2003 – 2008 drev han egen psykologpraksis med vekt på individuell behandling og undervisningsoppdrag. Fra 2008 – 2011 jobbet han i deltidsstilling ved Kolibri Medical der han jobbet med behandling av psykiske lidelser.

Gunnar er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i 2001. Han ble spesialist i klinisk psykologi i 2008. Han er i ferd  med å fullføre spesialisering innen organisasjonspsykologi i regi IAP og NPF.
T: + 47 92 44 00 23

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn