endre detalj
Endre Lima Løvås
Endre Lima Løvås har 20 års erfaring som toppleder og management konsulent; og har jobbet med toppledere og endringsprosesser i 25 år. Hans erfaring er fra større multinasjonale konserner, men har også hjulpet mindre lokale selskaper. Han har jobbet som management konsulent i store deler av verden, og har lært krysskulturell ledelse i praksis.

De siste 10 årene har han vært Executive Vice President og sittet i ledergruppen i Skanem. Skanem er et industrikonsern med selskaper i 9 land. Endre hadde ansvar for å bygge Human Capital løsninger for selskapet og for all lederrekruttering. Han hadde i tillegg ansvar for Corporate Social Responsibilty. Før det var han administrerende direktør i Right Management, og også i to år ansvarlig for Global Leadership development, og var ansatt på Right’s hovedkontor i Philadelphia, USA. Han startet den profesjonelle karrieren i Norske Shell og ble change manager for et av de større endringsprosjektene i selskapet, inkludert et nordisk prosjekt. Han var to år i London på Shell Center og var i en global change management gruppe og jobbet med Shell selskaper i Europa, Amerikas og Afrika.

Endre er Cand. Psychol. av utdanning og trives godt med å jobbe med endring og omstilling på toppnivå i organisasjoner. Han får energi når endringer blir gjort med deltakelse, dialog, engasjement og entusiasme!
T: 40002343

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn