ingrid2
""Hver dag gleder jeg meg over å utvikle
og styrke Bjørnson til det beste for våre
medarbeidere og våre kunder""
Ingrid Ottesen
Daglig Leder
Ingrid er daglig leder, aksjonær og styremedlem i Bjørnson. Hun har 16 års arbeidserfaring, hvorav 14 år fra lederstillinger innen konsulentvirksomhet, oljeindustri og offentlig sektor. Hun har allsidig ledererfaring fra prosjektledelse, HR, organisasjonsutvikling, økonomi samt strategi- og forretningsutvikling.

Som daglig leder er Ingrid opptatt av samspillet mellom det å utvikle Bjørnson som organisasjon og arbeidsplass, og sikre høy kvalitet og god effekt av våre tjenester og løsninger. I dette arbeidet benyttes systematisk kartlegging og utvikling av medarbeidere, ledere og team. Sentralt er også fokus på evaluering av kunderelasjoner og leveranser. Som leder i Bjørnson arbeider Ingrid ut i fra filosofien om at engasjerte og dyktige medarbeidere som trives, også gir det beste bidraget ut mot våre kunder. Det handler om å bygge folk og bygge business! 

Ingrid har en Master i Change Management fra Universitetet i Stavanger fra 2006 og Cand. Mag. innen offentlig økonomi og administrasjon fra Agder Distriktshøgskole i 1993.
T: + 47 91 82 22 56

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes
Personvern

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn