anestranda2
"Systematisk evaluering
sikrer god effekt"
Ane Johnsen Lien
Faglig Leder og Sr. konsulent, MNPF
Ane er faglig leder og partner i Bjørnson. Hun er en erfaren, inspirerende og engasjert foredragsholder. Hun leverer konflikthåndtering, stressmestring, lederutvikling og –veiledning samt psykologsamtaler.
 
Som faglig leder er Ane ansvarlig for å kvalitetssikre Bjørnsons tjenester, og sikre nødvendig veiledning og kompetanseutvikling blant konsulentene i Bjørnson.
 
Siden 2004 har hun jobbet systematisk med evaluering av terapi, ved bruk av Klient- og Resultatorientert tilnærming (KOR), og er opptatt av hvordan en kan hente frem den enkeltes mestring og egne løsninger. Hun jobber både med individual-, par- og gruppeterapi.
 
Ane er psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi, utdannet ved Universitetet i Bergen i 1997. Hun har lang fartstid innen psykisk helsevern, både som kliniker og fagsjef. Hun har videreutdannet seg som gruppeterapeut fra Institutt for Gruppeanalyse. Ane var medlem av Sentralstyret i Norsk Psykologforening i 6 år, og sitter nå i Valgkomiteen. MNPF
 
T: + 47 41 40 22 59
Stokkamyrveien 13, N-4313 Sandnes  |  Telefon: +47 4000 23 43  |  Faks: +47 51 96 11 81  |  E-post: firma@bjornson.no     fb  linkedin