Bjørnsonkonferansen 2018

Ledelse som gir resultater! 
 
Clarion Hotel Air | 29. november 2018 | 8.30-15.15 

Gjert Ingebrigtsen

Kunsten å oppdra en verdensmester  

Sissel Leire

Mot til å endre

Andreas Våge

Når det går den veien høna sparker

Mari Rege

Betydningen av sosial og emosjonell kompetanse i et arbeidsliv i stadig endring  

John Berg

Fra frustrasjon til Prohousing

Anne Jorunn Møkster

På egen kjøl i krevende farvann

Bjørn Risa

RISA - 70 år på godt og vondt

Ane Johnsen Lien

Bjørnsons tenketank - Samskaping som inspirasjon og lederstrategi

Espen Hana

Konferansier

Ledelse er å realisere målsettinger og drømmer, skape resultater. Gjennom andre - sammen med andre. På årets Bjørnsonkonferanse vil du møte ledere, eiere og eksperter innen ledelse og utvikling som vil dele sitt perspektiv og erfaring på hva som gir resultater og bygger verdier. Forskeren – Sauebonden – Treneren – Digitaliseringseksperten - Psykologspesialisten - Eiere i stolte familieselskap med lange historier og regionale røtter. Konteksten og historiene er ulike, men de deler en tydelig signatur, et klart verdigrunnlag og et stort engasjement! Vi er stolte av å kunne presentere årets inspirasjonskilder: Gjert Ingebrigtsen, Sissel Leire, Bjørn Risa, Anne Jorunn Møkster, Mari Rege, John Berg, Andreas Våge og Ane J. Lien. 

Årets konferanse skjer i en tid der arbeidslivet preges av endring og omstilling. Det digitale skiftet endrer forretningsmodeller, lederrollen og innholdet i den enkeltes arbeidsdag. I følge SpareBank 1 SR-Banks siste konjunkturbarometer forventer 6 av 10 bedrifter vekst og særlig oljebedriftene går fra nedgang til oppgang. 4 av 10 bedrifter venter ikke vekst.

Dette dynamiske næringslivet med sine muligheter og utfordringer danner et spennende bakteppe for årets Bjørnsonkonferanse. Som selskap er vi i Bjørnson opptatt av å benytte vår ekspertise innen ledelse og organisasjonspsykologi til å fremme vekst og utvikling i forretningsmessige sammenhenger. Mennesker og organisasjoner med forståelse for hva som skjer under press og stress, øker egen robusthet. Selskap som tenker langsiktig og investerer i humankapital og ledelse, holder på gode medarbeidere og tiltrekker seg nye, enten markedet er i oppgang eller nedgang. Det å bygge folk, bygger business!   

Bjørnsonkonferansen gjennomføres for 7. gang, og har etablert seg som en ettertraktet møteplass for toppledere som er over gjennomsnittet engasjert i organisasjon og ledelse. Konferansen er for personlig inviterte forretningsrelasjoner av Bjørnson. Er du toppleder og synes dette virker spennende er du likevel velkommen til å melde din interesse. Vi vil komme tilbake til deg fortløpende med tilbakemeldig på om vi har mulighet til å tilby deg plass på årets Bjørnsokonferanse. Deltakeravgiften er 1875,- inkl. mva.

 
Clarion Hotel Air | 29. november 2018 | 8.30-15.15 
Clarion Hotel Air tilbyr overnatting til 1 225 kr for våre gjester. Kontakt oss for bookingkode.  

Meld din interesse

For å kunne motta din interesse så må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
​Du kan når som helst be om å få denne informasjonen om deg fjernet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.


 

Building People 
Builds Business

Kontakt oss

Kontoradresse:
Stokkamyrveien 13
4313 Sandnes

Motta aktuelt fra Bjørnson

For å kunne sende deg nyheter må vi lagre personopplysningene oppgitt ovenfor.
Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Se vår personvernerklæring for detaljer.

Følg oss 
Facebook
LinkedIn