Alt klart for Bjørnsonkonferansen

Deltakere og foredragsholdere er klare for Bjørnsonkonferansen 2017 som går av stabelen onsdag 15. november. Arrangementet har toppledere som målgruppe og årets tema er ledelse i det digitale skiftet.
aktuelt bk2017
Blant foredragsholderne denne gang er Suzanne Bates fra amerikanske Bates Communications. Hun er kjent som en internasjonal kapasitet innen kommunikasjon og ledelse. På Bjørnsonkonferansen vil hun fortelle hvordan toppledere kan øke sin innflytelse og påvirkning. Bates Communications har nylig gjennomført et spennende forskningsarbeid knyttet til lederegenskaper og innovasjon, og vil presentere resultater på konferansen.   
 
Sjekk ut hva hun selv sier om besøket i Norge neste uke.

 
 
ExPI  (Executive Presence Index),er utviklet av Bates Communications, basert på forskning om topplederferdigheter som er kritiske for å sikre god implementering av strategi. Gjennom Bjørnson Organisasjonspsykologene er konseptet nå også tilgjengelig i Norge.

ExPI er en forskningsbasert metode som gjør topplederegenskaper håndgripelige, og styrker arbeidet med å utvikle ledere, ledergrupper, ledertalenter og team.

Gjennom dimensjonene  karakter, substans og stil får du innsikt i hvordan du bygger tillit og driver frem resultater. ExPI hjelper deg som toppleder til å forstå og realisere ditt potensial, og hjelper deg å engasjere, inspirere og bevege folk.
 

Blant de andre foredragsholderne under årets konferanse er Thang Manh Tran, som på vegne av Vipps presenterer appen som har tatt Norge med storm. Satsingen har stilt store krav til det beste av ledelse så vel som teknologi.
 
På konferansen deltar også Sjur Svaboe. Han forteller om veien til vekst og suksess. Med over 40 år i næringslivet bak seg, har Svaboe satset på alt fra data til bioteknologi.
 
Etter meget gode tilbakemeldinger på sitt innlegg på Bjørnsonkonferansen i fjor er professor ved BI Anders Dysvik tilbake på podiet. Denne gangen med et dypdykk i hvordan en kan unngå krisemaksimering som virkemiddel i endringsprosesser.


 

“Executive Presence? The qualities of a leader that engage, inspire, align and move people to act” Suzanne Bates

RELEVANT

AKTUELT
ane alt  2 (nr 13)
#Metoo: - Snakk sammen på arbeidsplassen
I kjølvannet av #metoo er seksuell trakassering kommet på dagsorden. Psykologspesialist og faglig leder i Bjørnson Organisasjonspsykologene, Ane Johnsen Lien, oppfordrer til en diskusjon om hvordan man ønsker arbeidsplassen skal være. Når det fremkommer opplevelse av seksuell trakassering i arbeidsmiljøundersøkelser, så betyr ikke det at intensjonen har vært å trakassere noen. Men det innebærer å reise et rødt flagg, og at dette er noe man må se på og snakke om.
Rogaleder
Bjørnson står bak Rogaleder, en undersøkelse som er gjennomført siden 2009 med 125 deltakende bedrifter og cirka 5000 medarbeidere.

Økt kunnskap gir innsikt i hvordan vi styrker ledelse som konkurransefortrinn
Stokkamyrveien 13, N-4313 Sandnes  |  Telefon: +47 4000 23 43  |  Faks: +47 51 96 11 81  |  E-post: firma@bjornson.no     fb  linkedin